Over

Lairesse Ziekenhuis Farmacie

Lairesse ziekenhuisfarmacie

Lairesse ziekenhuisfarmacie is gespecialiseerd in het leveren van farmaceutische dienstverlening van hoogstaande kwaliteit. We vinden het belangrijk dat iedere kliniek de best mogelijke farmaceutische zorg krijgt en levert. Wij doen dit door de zorgverlener maximaal te ondersteunen in het onderhouden en optimaliseren van de farmaceutische processen op basis van de meest actuele richtlijnen en wet -en regelgeving. Dit zijn volgens ons de basisvoorwaarden zodat onze klanten de beste zorg kunnen leveren aan hun patiënten. Onze benadering is persoonlijk, laagdrempelig en wij streven naar goede relaties en langdurige samenwerking. We bieden pragmatische tools aan voor uw farmaceutische processen en leveren maatwerk om dit mogelijk te maken. We hebben jarenlange samenwerking met controlerende instanties, zoals KIWA, ZKN, IGJ en zorgverzekeraars.

Ovidius pharma & care

Lairesse ziekenhuisfarmacie is onderdeel van Ovidius pharma & care. Dit is de overkoepelende organisatie voor een aantal ondernemingen die in Nederland farmaceutische zorg aanbieden. Onze ambitie is om farmaceutische zorg voor zowel de patiënt als de kliniek zo effectief en efficiënt mogelijk te organiseren en zo bij te dragen aan het welzijn van mensen. Als innovatieve organisatie spelen we voortdurend in op nieuwe farmaceutische ontwikkelingen in de zorg. Zo loopt uw kliniek altijd voorop in de laatste ontwikkelingen.

Uw trusted partner

Als trusted partner in de zorgketen dragen wij verantwoordelijkheid voor de gezondheid van onze patiënten. Wij zijn ons hier bijzonder van bewust en realiseren ons dat dit vertrouwen nooit vanzelfsprekend is. Daarom werken we bij Lairesse ziekenhuisfarmacie er elke dag hard aan om dat vertrouwen waar te maken.

Wilt u meer informatie over de bedrijven die onderdeel zijn van Ovidius pharma & care? Kijkt u dan op de website van Ovidius pharma & care.Contactformulier