Over ons

Lairesse ziekenhuisfarmacie
kenmerkt zichzelf door: het leveren van hoogstaande kwaliteit, persoonlijke benadering, zoeken van pragmatische oplossingen en het leveren van maatwerk, goede relaties en jarenlange samenwerking met controlerende instanties KIWA, ZKN, IGJ en zorgverzekeraars. Daarnaast zijn wij altijd laagdrempelig bereikbaar.

Lairesse ziekenhuisfarmacie is onderdeel van Ovidius pharma & care. Ovidius pharma & care is een organisatie met een aantal bedrijven die farmaceutische zorg aanbieden in Nederland.  Het is onze ambitie om het welzijn van mensen te vergroten door het zo effectief en efficiënt mogelijk organiseren van farmaceutische zorg, voor zowel de client als de kliniek. Dit doen wij door maatwerk dienstverlening rondom geneesmiddelen optimaal te organiseren en te faciliteren. Wij zijn een innovatieve organisatie en spelen voortdurend in op nieuwe ontwikkelingen in de zorg en benutten de kansen die dat met zich meebrengt.

Met voldoende schaalgrootte en toch zoveel mogelijk afgestemd op de individuele behoeften van de cliënt in zijn eigen leefomgeving leggen wij de lat hoog als het gaat om kwaliteit en efficiency.  Tezamen met het faciliteren van de juiste farmaceutische zorg rondom de zorgverlener zijn dit wat ons betreft de basisvoorwaarden voor goede zorgverlening.

Als trusted partner in de zorgketen dragen wij onze verantwoordelijkheid als het gaat om de gezondheid van onze cliënten. Dit doen wij graag omdat we ons realiseren dat het vertrouwen niet vanzelfsprekend is. Juist daarom zetten wij ons elke dag opnieuw in om uw vertrouwen te verdienen.

Wilt u meer informatie over de bedrijven die onderdeel zijn van Ovidius Pharma & Care? Kijkt u dan even op de website Ovidius Pharma & Care.Contactformulier