Leveren medicatie en medische hulpmiddelen

Leveren medicatie en medische hulpmiddelen door Lairesse ziekenhuisfarmacie.

Lairesse ziekenhuisfarmacie levert geneesmiddelen en medische hulpmiddelen door heel Nederland. Wij staan bekend als een betrouwbare partner in de gezondheidszorg, die garant staat voor de cruciale rol van de levering van medicatie voor uw patiënten. Wij hanteren gunstige prijzen, onze medicijnen zijn uitstekend beschikbaar en wij staan garant voor snelle levering. Door gebruik te maken van ons totaalpakket leveren wij u niet alleen medicijnen, maar ook alle medische hulpmiddelen die nodig zijn om de medicatie veilig toe te dienen.

Doordat Lairesse ziekenhuisfarmacie grootschalig inkoopt, kunnen wij medicatie en medische hulpmiddelen leveren tegen zeer concurrerende prijzen. Wij leveren onze medicatie en medische hulpmiddelen aan zelfstandige behandelcentra (ZBC’s), instellingen voor medisch specialistische zorg (IMSZ’s), zorginstellingen en cosmetische klinieken. Dit vertaalt zich direct in kostenvoordelen voor uw organisatie.

Onze ruime voorraad van medicijnen stelt ons in staat om flexibel in te spelen op geneesmiddelentekorten. Daardoor bent u altijd verzekerd van de juiste medicatie voor uw patiënten in uw organisatie. Mocht het leveren van bepaalde medicatie onverhoopt toch niet mogelijk zijn, dan stemmen we dat altijd snel, goed en proactief met u af en bieden u tijdig een farmaceutisch gelijkwaardig alternatief aan. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken dat de geneesmiddelenvoorziening op welke manier dan ook in gevaar komt. Dus of het nu gaat om een ZBC, IMSZ, zorginstelling of private kliniek, bij Lairesse ziekenhuisfarmacie hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u niet de juiste medicijnen of medische hulpmiddelen in huis hebt.

Bij Lairesse ziekenhuisfarmacie werken we met korte lijnen. U kunt rekenen op laagdrempelige communicatie met een vast aanspreekpunt en een efficiënte logistiek. Daardoor kunnen we snel afspraken met u maken en staan we garant voor het snel en betrouwbaar leveren van medicatie. Daardoor bespaart u tijd en kunt u altijd vertrouwen op tijdige medicijnleveringen.

Lairesse ziekenhuisfarmacie biedt niet alleen levering van geneesmiddelen maar ook alle bijbehorende medische hulpmiddelen, zoals infusen, speciale geneesmiddelbereidingen en andere medische hulpmiddelen. Door alles bij ons in te kopen, profiteert u niet alleen van een uitstekend gestroomlijnd proces en een uniforme medicatiebegeleiding. U vermindert de risico’s op medicatiefouten en verbetert daarmee de patiëntveiligheid.

Bij Lairesse Ziekenhuis Farmacie bieden we een speciale service: we leveren medicijnen direct op naam van de patiënt. Dit betekent dat uw patiënten hun gebruikelijke medicatie in uw zorginstelling kunnen ontvangen of thuis toegestuurd kunnen krijgen, compleet met het juiste medicatiebegeleidingsgesprek. We voeren extra controles uit op de medicatie, zoals het verifiëren van het actuele gebruik van medicatie en de controle op wisselwerking tussen gebruikte en voorgeschreven medicijnen.

De medicijnen worden geleverd in zorgvuldig samengestelde verpakkingen. Daarnaast kunnen we, indien gewenst, andere items toevoegen, zoals verbandmiddelen, druppelkaarten of informatie over aanvullende diensten. De voordelen van deze service zijn:

  • Gemak voor de patiënt: Patiënten ervaren deze dienst als een extra service, omdat ze niet meer zelf naar de apotheek hoeven te gaan.
  • Ontzorgen van de kliniek: Door het maken van afspraken uniformeren we de medicatiebegeleiding, zorgen ervoor dat er geen onnodige wisselingen van medicijnen plaatsvinden en bieden poractief alternatieven aan bij beschikbaarheidsproblemen.
  • Verbeteren van de kwaliteit van de behandeling: Door het uitvoeren van de juiste controles in combinatie met goede patiënt instructies worden fouten bij het innemen van medicijnen, innemen van verkeerde combinaties van medicijnen en gebrek aan therapietrouw voorkomen.

Daardoor behoudt u de controle over de behandeling van uw patiënt, vanaf het moment van binnenkomst tot een correct gebruik van postoperatieve medicatie thuis. Bij vragen staan we klaar om u te ondersteunen.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.