Consultancy en scholing

Consultancy en scholing bij Lairesse ziekenhuisfarmacie

Lairesse ziekenhuisfarmacie biedt consultancy op het gebied van farmacie en medicatie en farmaceutische scholing aan onze klanten via onze Lairesse Pharma Academy.

Consultancy

Voor consultancy op het gebied van farmacie en medicatie kunt u bij Lairesse ziekenhuisfarmacie terecht. Wij bieden advies en ondersteuning bij alle processen en projecten in uw organisatie die ook maar iets met geneesmiddelen of bijbehorende medische hulpmiddelen te maken hebben. Dit doen wij aan de hand van een QuickScan. Daarmee kunnen we snel uw wensen en behoeftes op het gebied van medicatie en medische hulpmiddelen in kaart brengen. U kunt hierbij denken aan de implementatie van het kwaliteitsmanagementsysteem (KMS), efficiëntere inkoop van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen, het opzetten van medicatieverificatie en ondersteuning bij high risk-medicatieprojecten.

Onze farmaceutische consultancy is volledig gericht op het professionaliseren en verbeteren van de efficiency en kwaliteit binnen uw zelfstandige behandelcentra (ZBC), instelling voor medisch specialistische zorg (IMSZ), zorginstelling of cosmetische kliniek. Wij denken dus ook graag al in een vroeg stadium met u mee over al uw farmaceutische processen. Zo maakt u goed afgewogen besluiten over al uw farmaceutische processen.

Lairesse Pharma Academy

Als u gaat samenwerken met Lairesse ziekenhuisfarmacie dan faciliteren wij ook de scholing van uw medische specialisten en uw zorgmedewerkers. Hiervoor kunt u bestaande farmaceutische trainingen volgen bij onze Lairesse Pharma Academy. Deze farmaceutische trainingen zijn gericht op verschillende focusgebieden zoals:

  • High-risk medicatie en Voor toediening gereed maken (VTGM)
  • Medicatieveiligheid
  • Kwaliteit & Veiligheid voor farmaceutische processen

Daarnaast kan farmaceutische scholing ook in overleg worden afgestemd op de specifieke wensen van uw organisatie.

Bent u geïnteresseerd in onze consultancy diensten of wilt u meer weten over onze scholing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.