Onze klanten

We gaan terug naar 2002 waar destijds vanuit de Lairesse apotheek de dienstverlening Lairesse eerstelijns is opgestart. Het begon met de medische toezichthouding en levering van medicatie aan oogklinieken. Door de jaren heen hebben we hierin expertise opgebouwd en zijn we marktleider geworden als het gaat om toezichthouding en medicatielevering bij instellingen voor medisch specialistische zorg (IMSZ).

Ons huidige klantportfolio is divers. Tot onze klanten behoren instellingen die langdurig intensieve zorg verlenen aan ouderen of kwetsbare patiëntgroepen, zoals verzorgingshuizen of revalidatie instellingen. Maar ook grote en kleine focusklinieken. Klinieken die kortdurende zorg verlenen, zoals een knie of heup operatie of behandelingen aan het oog. Alle klinieken of zorginstellingen waar verzekerde en niet verzekerde zorg buiten het ziekenhuis wordt aangeboden behoren tot onze (potentiële)klanten.

Wij werken dagelijks met veel toewijding en enthousiasme samen met een aantal grote IMSZ ketens, zelfstandige klinieken en eenmanspraktijken. Iedere klant mag van ons dezelfde hoge standaarden op het gebied van toezichthouding, advies en medicatiemanagement verwachten. En zo wordt het gelukkig ook ervaren.

“Het is een open minded, innovatief zorgbedrijf waar nieuwe projecten in samenwerking met kliniek goed uitgevoerd kunnen worden. Dit hebben wij ervaren bij het opzetten van medicatieverificatie-project op de POS of verstrekking van medicatie op naam bij ontslag.”

“Lairesse heeft ons geholpen bij het inzichtelijk maken van de risico’s rond het voor toediening gereedmaken van medicijnen in de kliniek en het automatisering en het digitaal versturen van recepten via het LSP .”

“Juist dat schakelen tussen inhoudelijke kennis en de praktijk, dat is fijn aan de samenwerking met Lairesse.”

“Wij ervaren de samenwerking met Lairesse ziekenhuisfarmacie als bijzonder prettig, ze denken graag mee en zijn laagdrempelig te benaderen. Zo geven goede feedback en blijven we onszelf ook constant verbeteren!”

Door ons bewezen track record en opgebouwde expertise onderhouden wij nauwe contacten met branche verenigingen (ZKN, NVCG) en controlerende instanties zoals IGJ. Hiermee borgen voor onze klanten dat de kwaliteit van onze dienstverenlening voldoet aan alle kwaliteitseisen en vigerende wet- en regelgeving. Bent u nog geen klant, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.