Onze klanten

Lairesse Ziekenhuisfarmacie biedt hoogwaardige farmaceutische dienstverlening voor al haar klanten: medicijnkast met apotheker.

De huidige klantportfolio van Lairesse Ziekenhuisfarmacie is divers. Alle klinieken of zorginstellingen die verzekerde of niet-verzekerde zorg buiten het ziekenhuis aanbieden, behoren tot onze (potentiële) klanten. In onze klantenkring bevinden zich:

Farmaceutische oplossingen voor elke doelgroep

Elke groep klanten van Lairesse ziekenhuisfarmacie heeft zijn eigen specifieke farmaceutische vraagstukken. Dit kan bijvoorbeeld gaan om medicatievoorziening binnen instellingen die langdurig intensieve zorg verlenen aan ouderen of kwetsbare patiëntengroepen, zoals verzorgingshuizen of revalidatie instellingen. Maar het kan ook gaan om farmaceutische ondersteuning in kleine of grote focusklinieken, die kortdurende zorg verlenen aan patiënten, zoals bij een knie- of heupoperatie of een oogbehandeling. 

Wat klanten zeggen over Lairesse Ziekenhuisfarmacie

Bij Lairesse Ziekenhuisfarmacie werken we dagelijks met veel toewijding en enthousiasme samen met grote IMSZ-ketens, zelfstandige klinieken, maar ook eenmanspraktijken. Elke klant mag van ons dezelfde hoge standaarden verwachten op het gebied van farmaceutische toezichthouding en advies en medicatiemanagement. En zo wordt het gelukkig door onze klanten ook ervaren.

“Lairesse ziekenhuisfarmacie is een open-minded, innovatief zorgbedrijf waar nieuwe projecten in samenwerking met de kliniek goed uitgevoerd kunnen worden. Dit hebben wij ervaren bij het opzetten van medicatieverificatie-project op de Pre-Operatieve Screening (POS) of verstrekking van medicatie op naam bij ontslag.”

“Lairesse ziekenhuisfarmacie heeft ons geholpen bij het inzichtelijk maken van de risico’s rond het voor toediening gereedmaken van medicijnen in de kliniek en het automatisering en het digitaal versturen van recepten via het Landelijk Schakelpunt (LSP).”

“Juist dat schakelen tussen inhoudelijke kennis en de praktijk, dat is fijn aan de samenwerking met Lairesse ziekenhuisfarmacie.”

“Wij ervaren de samenwerking met Lairesse ziekenhuisfarmacie als bijzonder prettig, ze denken graag mee en zijn laagdrempelig te benaderen. Zo geven ze goede feedback en blijven we onszelf ook constant verbeteren!”

Bewezen trackrecord farmaceutische dienstverlening

We bouwen al sinds 2002 aan ons trackrecord op het gebied van farmaceutische dienstverlening. Het begon met de medische toezichthouding en levering van medicatie aan oogklinieken vanuit onze eerstelijns ondersteuning vanuit de Lairesse apotheek. En we zijn met onze expertise gegroeid tot marktleider in farmaceutische toezichthouding en medicatielevering bij instellingen voor medisch specialistische zorg (IMSZ). 

Wij houden nauw contact met brancheverenigingen Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN), Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en controlerende instanties zoals de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) om ons trackrecord hoog te houden. Hiermee borgen we voor onze klanten dat de kwaliteit van onze farmaceutische dienstverlening voldoet aan alle medische kwaliteitseisen en vigerende wet- en regelgeving.

Nog geen klant bij Lairesse ziekenhuisfarmacie?

Bent u nog geen klant bij ons en geïnteresseerd in onze farmaceutische dienstverlening? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.