Zelfstandige behandelcentra en klinieken

Lairesse ziekenhuisfarmacie: kwalitatief hoogstaande zorg voor ZBC en klinieken.

Alle zelfstandige behandelcentra (ZBC’s) en klinieken die kortdurende zorg verlenen, kunnen bij Lairesse ziekenhuisfarmacie terecht. Of uw organisatie nu verzekerde of onverzekerde zorg levert, wij ondersteunen het.

Wij hebben op het vlak van alle medisch specialismen veel kennis en ervaring in huis, zoals: orthopedie, oogheelkunde, dermatologie, bariatrie, plastische chirurgie, neurologie, gynaecologie en cardiologie.

Maatwerk door korte lijnen en gerichte aandacht

Door korte lijnen en met gerichte aandacht samen te werken met zelfstandige behandelcentra (ZBC’s) en klinieken komen we tot op maat gesneden oplossingen. Dit doen we voor zowel kleinere klinieken met één behandelkamer, als klinieken met ziekenhuis verplaatste zorg en volledig ingerichte operatiekamers. Lairesse ziekenhuisfarmacie ziet er samen met zelfstandige behandelcentra (ZBC’s) en klinieken op toe dat de huidige wet- en regelgeving rond medicatie op de juiste wijze in uw kliniek worden geïmplementeerd Denk dan aan de geneesmiddelenwet, de wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (WKKGZ) en de veldnorm ‘Veilige principes’ in de medicatieketen Wij onderhouden korte lijnen met verschillende certificerende en inspecterende instanties. Op die manier weten wij te allen tijde weten op welke kwaliteitsnormen er getoetst kan worden.

Expert op gebied van farmacie

Lairesse ziekenhuisfarmacie is gespecialiseerd in de levering van medicatie en medische hulpmiddelen, farmaceutische toezichthoudingconsultancy en scholing, medicatieveiligheid. Wij leveren uitsluitend zorg op maat en brengen graag samen met u uw wensen in kaart. Op basis van uw wensen maken wij een persoonlijke plan die wij uitrollen in uw organisatie.

Sponsor branchevereniging van zelfstandige klinieken

Tevens zijn wij een sponsor van de branchevereniging van zelfstandige klinieken in Nederland (ZKN). Daarmee leveren we een bescheiden bijdrage om de kwaliteit van de geleverde zorg te waarborgen met uitstekende service en nazorg. 

Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier