Leveren van medicatie en medische hulpmiddelen

Het leveren van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen door heel Nederland

Lairesse ziekenhuisfarmacie levert geneesmiddelen door heel Nederland. Doordat wij groot inkopen kunnen wij de medicatie voor een scherpe prijs leveren aan onze klinieken. Naast de algemene geneesmiddelen kunnen wij ook infusen, speciale geneesmiddelbereidingen, sondevoeding en medische hulpmiddelen leveren. Daarnaast zorgen wij voor een ruime voorraad zodat wij ook in kunnen spelen op de geneesmiddelentekorten en u altijd verzekerd bent van het juiste geneesmiddel. Wij stemmen altijd goed en preventief met u af als medicatie niet leverbaar is en bieden tijdig een farmaceutisch gelijkwaardig alternatief aan zodat u nooit misgrijpt. Korte lijnen, uitstekende communicatie; makkelijk schakelen en snel afstemmen.

Het leveren van pre- en postoperatieve medicatie op naam van de patiënt

Lairesse ziekenhuisfarmacie voorziet in een unieke service doordat zij medicatie op naam van de patiënt kunnen leveren. Deze service zorgt ervoor dat de patiënt zijn thuismedicatie in de kliniek aangeboden krijgt en dat de patiënt het juiste medicatiebegeleidingsgesprek krijgt. Er vindt een extra medicatiebewakingscheck plaats en mocht er medicatie niet leverbaar zijn, dan wordt dit voortijdig met de kliniek afgestemd en opgelost.

De medicatie wordt in verzorgde tasjes aangeleverd waaraan eventueel andere producten kunnen worden toegevoegd zoals bijvoorbeeld verbandmiddelen, druppelkaarten of informatie over andere dienstverlening.

De voordelen van deze dienstverlening zijn:

  • De patiënt ervaart deze dienstverlening als extra service en hoeft zelf niet meer naar de apotheek.
  • De huidige medicatiefouten bij inname van medicatie, verkeerd gebruik, therapietrouw en interacties worden ondervangen.
  • Alle patiënten ontvangen dezelfde uniforme medicatiebegeleiding, dit draagt bij aan de kwaliteit van de medicamenteuze behandeling.

Kortom, als kliniek houdt u de regie over behandeling, vanaf binnekomst tot aan een juist gebruik van de postoperatieve medicatie thuis.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.