Cliënt bij een aangesloten kliniek

Lairesse ziekenhuisfarmacie: medicatie voor client bij een aangesloten kliniek.

Lairesse ziekenhuisfarmacie levert medicijnen aan een groot aantal zelfstandige behandelcentra (ZBC’s), instelling voor medisch specialistische zorg (IMSZ’s), zorginstellingen en (cosmetische) klinieken. Bent u cliënt bij een van deze zorgorganisaties of aangesloten klinieken? Dan is de onderstaande informatie voor u bestemd.

Gemak en veiligheid gegarandeerd

Onze Lairesse apotheek verzorgt het volledige proces van medicijnverstrekking van uw zorgorganisatie. Dit betekent dat uw voorgeschreven medicatie zorgvuldig wordt klaargezet, gecontroleerd en afgeleverd bij de behandelingslocatie waar u als cliënt de behandeling ondergaat. Na uw behandeling wordt de medicatie persoonlijk aan u uitgelegd en overhandigd door deskundige en getrainde medewerkers, inclusief alle essentiële informatie die u nodig heeft.

Kwaliteitscontrole en persoonlijke service

Wij gaan verder dan alleen het verstrekken van medicatie. Voordat uw medicatie wordt uitgereikt, controleren we grondig of het veilig samengaat met eventuele andere medicatie die u gebruikt. Zo bent u als cliënt verzekerd van de juiste medicatie, in de juiste dosering, en kunnen eventuele risico’s worden geminimaliseerd.

Efficiënte registratie en dossierbeheer

Op verzoek van uw behandelend arts nemen wij ook de verantwoordelijkheid voor het correct registreren van de gebruikte medicatie in uw medisch dossier. Indien nodig, nemen we telefonisch contact met u op voor aanvullende informatie. U bent daarover geïnformeerd door uw zorgverlener. Wij doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat uw zorgverleners een compleet beeld hebben van uw medicatiegebruik.

Uw privacy, onze prioriteit

Uw privacy is bijzonder belangrijk voor ons. Daarom delen wij uw medicatiegegevens alleen via het Landelijk Schakelpunt (LSP) met uw uitdrukkelijke toestemming. Heeft u bezwaar tegen het delen van uw gegevens? Geen probleem, u kunt dit zelf regelen via de website www.volgjezorg.nl.

Ondersteuning en bereikbaarheid

Heeft u vragen over uw medicatie of onze dienstverlening? Het team van Lairesse ziekenhuisfarmacie staat altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op voor professioneel advies en ondersteuning.

Gemakkelijke facturatie

Wij handelen de facturatie van uw medicatie rechtstreeks af met uw zorgverzekeraar, zodat u als cliënt zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Klik hier voor meer informatie over de Lairesse apotheek en lees hoe wij uw zorgervaring zo optimaal mogelijk maken. Wij zorgen voor naadloze medicijnvoorziening voor, tijdens en na uw behandeling.


Contactformulier