Client bij een aangesloten kliniek

Wat betekent dit voor u?

  • De Lairesse apotheek verzorgt de medicatie die u heeft ontvangen van de kliniek. De medicatie wordt door ons klaargezet, gecontroleerd en afgeleverd aan de kliniek waar u uw behandeling ondergaat. Na uw behandeling zal daar door getrainde medewerkers de medicatie aan u worden overhandigd. Zij zullen u alle benodigde informatie meegeven.
  • Voorafgaand aan de overhandiging is door de apotheek gecontroleerd of de verstrekte medicatie goed samen gaat met andere medicatie die u gebruikt. U bent dus verzekerd van het juiste geneesmiddel, in de juiste dosering en kunt er zeker van zijn dat het veilig te combineren is met andere met uw andere (chronische) medicatie.
  • Op verzoek van de kliniek nemen wij de taak over om de gebruikte medicatie goed uiteen te zetten en juist registreren in het dossier van de arts. In dit geval nemen wij hiervoor telefonisch contact met u op. U bent hierover door de kliniek geïnformeerd.
  • De medicatiegegevens worden, met uw toestemming, gedeeld via het Landelijk Schakel Punt (LSP) zodat uw thuisapotheek altijd beschikt over al uw medicatiegegevens. Mocht u hier bezwaar tegen hebben dan kunt u dit bij ons aangeven en zullen we de gegevens niet delen via het LSP, dit kunt u regelen via de website www.volgjezorg.nl.
  • Mocht u toch nog vragen hebben over de geleverde medicatie dan kunt u te alle tijden contact met ons opnemen over de door ons geleverde medicatie.
  • De afgeleverde medicatie zal door ons bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd worden.

Meer weten over de Lairesse apotheek? Klik hier.


Contactformulier